Posted on

Angelske karte so način vedeževanja preko angelskih sporočil. Branje iz kart je starodavni način vedeževanja in hkrati tudi eden najbolj razširjenih. Snop angelskih kart vsebuje 75 sporočil nadangelov in angelov. Ta način vedeževanja vam bo razkrila vedeževalka Sibila, ki je v svetu vedeževanja in nadnaravnih energij že 30 let ter jo tako odlikujejo bogate izkušnje. Angeli so močna bitja, ki naj bi nas vodili in varovali. Angelske karte in njihovo branje omogočajo različne načine angelskih branj, napačen način branja pa ne obstaja. Ta način vedeževanja omogoča vpogled v prihodnost preko nadangelov in angelov iz prastarih judovskih kabalističnih, krščanskih, katoliških in islamskih izročil in besedil.

 angelske karte
Vedeževalka Sibila vam bo preko angelskih kart predala sporočila angelov in nadangelov. Ti vam v sožitju z vašimi lastnimi angeli varuhi, prinašajo ozdravitev, vodstvo in čudeže. Vedeževalka Sibila je mnenja, da so pomembne prav vse karte, tudi če katera morebiti pade iz snopa, moramo to videti kot dodatno sporočilo. Vedeževanje, ki vam ga omogočajo angelske karte vam pomaga na vseh življenjskih področjih. Karte vam omogočajo tudi vpogled in izračun vašega nadangela in vašo boginjo. Vloga nadangelov je, da prenašajo sporočila stvarnika in na zemljo prinašajo mir. Boginja pa deluje z roko na krilih angelov. Sibila deluje in vedežuje s 15 nadangeli in 46 boginjami.
Glede na vašo boginjo in nadangela vam poda lastno afirmacijo. Afirmacije, ki jih boste dobili, Sibila spiše v gozdu in tako prihajajo iz svetega prostora. V kolikor želite vpogled v angelske karte in izvedeti ime vašega nadangela varuha, ki vas je ob rojstvu vzel pod svoje okrilje, vam te karte s Sibilino pomočjo to omogočajo. Vedeževalka Sivila je dosegljiva po telefonu, ki ga najdete na njeni spletni strani. Poleg vpogleda v angelske karte pa vam nudi tudi tarot vedeževanje, čiščenje čaker, posebno energijsko masažo s katero vam pomaga vzpostaviti harmonijo med duhom in telesom ter še mnogo več.