Posted on

Dvižna garažna vrata morajo biti lepa in funkcionalna, da boste zadovoljni. Estetska ter kvalitetna dvižna garažna vrata bodo izboljšala vaše udobje in počutje v vašem objektu. Če niste gotovi, katera bi bila za vaš objekt najbolj primerna je dobro, da se posvetujete s strokovnjakom. Pomagal vam bo izbrati energetsko varčna in lepa ter funkcionalna vrata za vaše potrebe. Paziti je treba tudi, da bodo ta vrata ustrezala odprtini v vaši stavbi.

dvižna garažna vrata
Dvižna garažna vrata slovenskega podjetja imajo dolgo življenjsko dobro in so odporna na zelo veliko odpiranj in se ne pokvarijo. To pomeni, da bodo delovala 20 let, če jih boste podprli do štirikrat na dan. Vodila te vrat so izdelana iz pocinkane pločevine, zato so odporna proti vsaki koroziji. Na izbiro je zelo veliko možnosti po ugodni ceni. Ta vrata imajo tudi izjemno sposobnost zaznavanja, da se ne priprejo prsti ali da ne padejo. Zelo so varna in narejena po varnostnih smernicah EU.
Kakovostna dvižna garažna vrata slovenskega proizvajalca delujejo neslišno, kar je super za vse prebivalce stavbe. So toplotno dobro izolirana z nekaj centimetri izolacije zato skozi njih ne bo nobene izgube toplote. To je še posebej pomembno pozimi. Izbirate pa lahko med desetimi različnimi barvami, zato boste lahko našli pravo kombinacijo za vašo fasado. Zdržijo pa velik pritisk vetra in so primerna za vsa podnebja ter so odporna tudi na sol v obmorskih krajih.
Mojstri bodo pripravili odprtino za ta vrata, ker potrebujejo prostor nad vrati, da se bodo lamele zlagale v tem prostoru. Dvižna garažna vrata so lahko polna ali pa opremljena z okni, da se skozi njih vidi svetloba in naostrenosti ni treba osvetljevati. Okna so lahko katere koli velikosti in steklo je lahko tudi vgrajeno v večji del vrat ali pa so celotna izdelana iz njega. Kakšna vrata boste imeli in kako bodo zgledala vam bodo mojstri po vaših navodilih naredili najprej risbe in nato še sama vrata.