Posted on

Če se zanimate za kamp prikolice, prodaja je še vedno v teku, saj se je sezona iztekla in so letošnji modeli cenejši. Na tej povezavi dobite zelo kvalitetne kamp prikolice Hobby, ki so po osebi kupcev najboljše prikolice za zmerno ceno na trgu. Potem ko je nemški Hobby uspešno uporabil dizajn pod vplivom Skandinavije za popestritev svojega osnovnega modela Beachy, je ponovno presenetil kupce s karavanom, ki je na vrhu Hobbyjeve ponudbe z dizajnom, ki temelji na “hyggeju”, ki kampiste obdaja v vzdušju, da se počutijo kot v svojem stanovanju v središču mesta. Gre za dom na poti v pravem pomenu besede.

 kamp prikolice prodaja
Najnovejši avtodomi, ki prihajajo iz Evrope, so skoraj izbrisali vse slabe spomine na ceneno, plastično notranjost, gnijoče lesene okvirje, koničasto, neudobno pohištvo in utesnjene, nerodno zgrajene prostore iz avtodomov preteklih let. Zato je za kamp prikolice prodaja stekla bolj, kot katero koli leto do slej, saj kupite kvaliteten in udoben ter lep dom, v katerem se boste dolgo počutili res dobro. Hobbyju je to uspelo enkrat pri Beachyju, nekakšnem skromnem, a očarljivem bungalovu na plaži z zadnjim odbijačem in to počne znova pri Maxiu, bolj vlečenem luksuznem stanovanju ob plaži.
Hobby kamp prikolice prodaja je na voljo v več dolžinah. Edina posebnost zunanjosti, ki izstopa, je ogromno panoramsko okno z dvojno šipo, ki se razliva po sprednjem delu. To okno je najbolj cenjeno od znotraj vhodnih vrat, kjer ponuja velik razgled, v katerem lahko uživate iz sprednje kuhinje ali jedilnice. Velika kuhinja v obliki črke L opremi kuharskega mojstra s kuhalno ploščo s tremi gorilniki “plin na steklu” z električnim vžigom, 157-litrskim kompresorskim hladilnikom Dometic, pomivalnim koritom iz nerjavečega jekla in kotno omarico z vrtljivo polico za lonce in ponve.
Kuhar mora narediti le nekaj korakov nazaj, da postreže svoje kreacije, saj je jedilnica s kavčem v obliki črke U tik za kuhinjo, ločena od konca pulta s čisto pregrado. Miza z enim stebrom se ponoči spusti, blazine pa se premešajo v veliko posteljo velikosti. Okno za kavčem se pridruži dvodelnemu sprednjemu oknu in ponuja širok pogled navzven, medtem ko razpoložljiv televizor z ravnim zaslonom lepo visi znotraj osvetljene stenske vdolbine nasproti bivalnega prostora. Za te kamp prikolice prodaja je več kot zadovoljiva, saj gredo za med in pohitite, da dobite še letošnje modele po zelo ugodni ceni, ker jih bo kmalu zmanjkalo.