Posted on

Estetska kirurgija danes ne predstavlja le lepotne korekcije. Velik pomen ima tudi pri izboljšanju načina življenja, predvsem pa ima izjemen vpliv na osebno zavedanje vsakega posameznika. Ljudje, ki imajo radi sebe in svoje telo izžarevajo drugačno energijo v okolje okoli sebe. K takšnemu osebnemu zadovoljstvu pripomore tudi estetska kirurgija, ki nam je na voljo. Na naslednji spletni strani si lahko poiščete več informacij o postopku, ki se imenuje labioplastika https://n-suvorov.com/korekcija-sramnih-ustnic-labioplastika/.

Včasih so spremembe, ki izboljšajo naše počutje ali pa zavedanje o samem sebi lahko očem popolnoma nevidne. Eden od takšnih posegov je tudi labioplastika. Le ta nam omogoča zmanjšanje sramnih ustnic v primeru, da so prevelike. Poseg nam prinese lepši estetski izgled našega spolovila, lahko pa poskrbijo tudi za boljše vsakodnevno počutje posameznice. Povečane sramne ustnice pridejo posebej do izraza predvsem v poletnem času ob nošenju oprijetih hlač, pri nekaterih pa so moteče tudi med spolnim odnosom. Tako lahko rečemo, da vam omenjena labioplastika lahko pomaga, ko imate zaradi povečanih sramnih ustnic bolečine med športno aktivnostjo ali spolnostjo. Poseg, ki ga priporočajo dekletom ali ženskam, ki imajo povečano nastajanje glivičnih infekcij ali pa določenih fizičnih poškodb sramnih ustnic, do katerih lahko pride zaradi povečanega trenja. Lahko rečemo, da je labioplastika rešitev pri vseh naštetih težavah.

Pri samem posegu se odstrani odvečno tkivo sramnih ustnic, kar nam omogoči lepši in urejeni videz spolovila, kar pa odpravi vse prej naštete težave. Pri postopku nam labioplastika omogoča tudi odstranitev odvečnega tkiva okoli klitorisa. Pri posegu se dekleta in žene največkrat odločajo za korekcijo malih sramnih ustnic. Razlog za poseg je največkrat iz kozmetičnih oziroma funkcionalnih razlogov.

Za postopek korekcije, ki nam ga omogoča labioplastika se lahko odločite v vseh življenjskih obdobjih. Sam poseg nima nikakršnega vpliva na nosečnost ali porod. Je poseg, ki ženskam izboljša kakovost življenja, predvsem pa zavedanje o sebi.