Posted on

Nadlani.si je marketinško orodje, s katerim dosežete veliko ljudi, ki vidijo vaše podjetje, saj je na tej spletni strani obljubljeno veliko koristnih in zanimivih ter aktualnih člankov, zato berite spletni portal in časopis Nadlani.si in ostanite na tekočem. Ta časopis vam prinese na dlani vse novosti, da vam ni treba jih iskati, zato boste vsak dan našli sveže novice ter recepte in druge nasvete in zanimivosti tudi glede potovanj in prehrane, da boste obveščeni, kaj se dogaja.

Nadlani.si
Nadlani.si je spletni časopis, ki ima dnevno objavljenih veliko člankov z različnih področij življenja in družbe. Ekipa novinarjev vsak dan pregleduje aktualne novice pri nas in v tujini ter sproti piše tekoče dogajanje v kratkih in tudi daljših izobraževalnih člankih. Spletni časopis Nadlani.si je dosegljiv vsakomur preko računalnika, telefona ali tablice, ki ima dostop do interneta. Vendar je tudi v tiskani obliki za tiste, ki nimate sodobne tehnike in ki raje berete tiskan časopis.

Področja, ki jih časopis pokriva so zdravje, urejanje doma in vrta, tehnologije, potovanja, avtomobilizem in kulinarika. Spletni časopis Nadlani.si doseže kogarkoli na svetu in ga lahko berete prav vsi kjer koli ste medtem, ko je tiskana verzija omejena bolj na dolenjske občine. Dobite ga brezplačno v Novem mestu, Šmarjeških Toplicah, Škocjanu, Šentjerneju, Žužemberku, Mirni Peči, Sevnici, Mokronog-Trebelnu, Mirni, Šentrupertu in Trebnjem.
Oba časopisa sta odlična marketinška priložnost glede oglaševanje za podjetja. Hkrati vam to podjetje nudi druge vrste oglaševanja, da postanete vidni in prodate svoje izdelke ali storitve. Na ta način boste prehiteli konkurenco in prodali dosti več, kot sedaj. Oglaševanje je primerno za podjetja, ki začenjate in za tista, ki ste že dolgo časa na trgu pa bi radi bili še bolj uspešni.
Ta časopis ima veliko bralcev, ki vsak dan ob jutranji kavici, kosilu ali zvečer prebirajo novice na portalu in v časopisu. Poleg vidijo še vaša reklamna sporočila, logotip in članke, da vas bolje spoznajo in se vas navadijo in gredo na vaši spletni strani pogledat, kaj ponujate. Bodite uspešni tudi vi.