Posted on
Vsi lastniki avtomobilov se še kako dobro zavedamo, kako pomembna je redna skrb in vzdrževanje našega jeklenega konjička. Poleg manjših in večjih servisov na letni ravni, je vozilo treba negovati tudi tako ali drugače. Sem sodi predvsem pranje avtomobila – ugodno storitev, ki bo vaše vozilo do potankosti uredilo, vam nudijo tudi pri podjetju Rovando. Avtomobili so namreč njihova strast in zato se še kako dobro zavedajo, kako pomembna je celostna in kakovostna obravnava jeklenih konjičkov.
Poleg tega, da se boste v čistem in lepem avtomobilu počutili zares prijetno, pa mu z rednim čiščenjem podaljšujete tudi življenjsko dobo – s primernimi negovalnimi in čistilnimi sredstvi namreč skrbite za lak in različne druge občutljive predele vašega vozila.
pranje avtomobila

Kaj vse vključuje pranje avtomobila?

Čeprav se morda čiščenje avtomobila ne zdi ravno zahtevna naloga, pa temu pogosto ni tako. Pri skrbi za notranjost in zunanjost je potreben strokoven pristop, saj lahko napačni postopki in sredstva vozilo tudi poškodujejo. Kako so se torej čiščenja vozil lotili pri podjetju Rovando?

Njihovi strokovnjaki v prvi vrsti pri svojem delu vedno uporabljajo zgolj najsodobnejše postopke, pripomočke in naprave. Poleg tega so vsa njihova sredstva za čiščenje okolju neškodljiva in namenska, na koncu pa seveda poskrbijo tudi za lesk vašega cestnega lepotca. Pri svojem delu ničesar ne prepuščajo naključju in zato prisegajo le na najboljše materiale in čistilna sredstva.

Ker je pri njih kakovostno opravljena storitev in vaše zadovoljstvo na prvem mestu, so klasičnemu čiščenju dodali tudi nekaj svojih prav posebnih dodatkov, ki vas bodo zagotovo navdušile:

  • Gre za najsodobnejšo avtomatska avtopralnica na Vileda krpe na Koroškem,
  • pcija pranja s podvozjem ali brez
  • Profesionalno, hitro čiščenje notranjosti vozila
  • za dodatno nego poskrbi izpiranje z wapom.

Pranje avtomobila poteka postopoma v večih fazah. In sicer se sam postopek začne s predpranjem, katerega naloga je odstranjevanje trdovratne umazanije in mrčesa z vozila. Nato s pomočjo posebno kvalitetne gobe na površino vozila nanesejo negovalno sredstvo, ki učinkovito odstrani umazanijo in delce nesnage. Nato sledita še temeljito izpiranje in sušenje avtomobila. A ker je dobro le najboljše, vašemu lepotcu na koncu dodajo tudi lesk. Če želite čiščenje na najvišjem nivoju, potem je obisk pri Rovandu več kot nujen.