Posted on

Avtodom lahko kupite ali pa vam lahko predelajo vaš kombi v avtodom za 2 ali 4 osebe, kar si poglejte tukaj https://www.robetamobil.si/ in naročite storitev zase.Predelava je zanimiva, ker je lahko cenejša od novega avtodoma in hkrati lahko povsem vam prilagojena po lastnih potrebah. Avtodom lahko uporabljate za sebe, za družino ali za kaj drugega, lahko tudi za posebne namene. Lahko je bivalni ali pa na primer iz njega naredite tudi prodajalno na kolesih. Avtodom kombi bo imel vse, kar potrebujete, do spalnice, dnevne sobe, omare, do kuhinje.

kombi avtodom

 

Avtodom v kombiju je udoben in hkrati izjemno lahko premičen. Veliko lažje ga je voziti kot na primer prikolico in vedno imate vse s seboj. Parkirate lahko tudi v gozdu, v divjini in tam bivakirate dokler imate vodo in elektriko. Tako vozilo je za tiste, ki bi radi imeli svobodo in ki radi potujete ter imate radi udobje doma. V takem vozilu ste povsem varni, je toplo, ste na suhem in tudi živali ne morejo noter.

Odpotujete lahko kadarkoli želite kamorkoli. Če vam na enem kraju ni všeč, greste drugam. Imate pa svobodo ter niste vezani na nobena pravila ali omejeni z omejitvami, kot je to v hotelih. Nekateri majo radi tako svobodo, da niso na nič vezani, niti na stanovanje, zato si omislijo tudi tak dom, ki je lahko samo oskrben, če imate vgrajene še sončne panele. Tako lahko iz bivalnega kombija naredite tudi pisarno.

V kombiju imate lahko tudi televizijo in internet ter računalnik, če želite. Ne morete verjeti, kako se da dobro opremiti tako majhen prostor, zato pojdite pogledat, kaj vse zmorejo strokovnjaki, ki predelajo kombi v bivalno vozilo torej v avtodom. Zagotovo vam bo všeč. Nato pa lahko inženirjem prepustite, da vas presenetijo glede vaših potreb in želja ter vam predstavijo najboljše rešitve za vaš primer.

Najprej vam bodo narisali načrt kombija, ki ga pretvorijo v bivalni prostor in nato ga lahko še naredijo, če vam bo seveda načrt všeč. Super je, da že pri načrtu sodelujete in poveste, kaj bi radi, ker je najtežje kasneje podirati že narejeno in popravljati, če se sploh da. Nikar ne pozabite na vse detajle, ki jih mate v glavi, kako mora kombi zagledati in kaj vse imeti.