Posted on

Kaj je hipnoza smo že vsi slišali, mogoče ste že kateri to poskusili. Tudi samohipnoza obstaja, samo ni to tako enostavno, kot si kdo zamisli. Za nekaj takega moraš biti poučen in usposobljen. Zato se lahko vključite na razne tečaje, kjer se vse naučiti, kjer vas strokovnjaki podučijo. Samohipnoza vam že ime pove kdo to izvaja, ampak ne počnite tega sami brez tečaja. To lahko pomagate drugim ali sebi, da uresničijo svoje želje. Mogoče se sliši malo čudno, ampak na spletu lahko o hipnozi ogromno preberete in se poučite. Samo tečaj je tisti, ki vam res pomaga in lahko nato sami izvajate hipnoze na sebi ali drugih.

Samohipnoza ali hipnoza je neko programiranje našega oziroma drugega uma. Zato je še kako pomembno, za samo učenje hipnoze. Tega res ne počnite sami, če nimate izkušenj. Saka stvar, ki jo naredite v svojem življenju čez dan oziroma vsak stavek, ki ga namenite je hipnoza ali samohipnoza. Lahko rečemo, da je hipnoza samohipnoza, da boste mogoče lažje razumeli. Večkrat se zgodi, da imamo slabe misli čez dan. To pomeni, da smo se samohipnotizirali, da smo mi sami krivi za to dejanje. Če pa imete pozitivne misli ste svoj um sami programirali v nekaj dobrega oziroma pozitivnega.

samohipnoza
samohipnoza

Samohipnoza je zelo dobra za vaše življenje oziroma misli. Seveda, kot sem že par krat omenila je dobro imeti narejen tečaj, da veste na čem ste. Mnogo krat se vprašamo, zakaj ni naše življenje popolno in zakaj naše misli včasih slabo vplivajo na naše življenje. Tu je vse kriva samohipnoza, saj sami si to naredimo. Tečaj je tisti, ki vam bo pomagal vse to razumeti. Nekomu sploh na pamet ne pride, da bi pomislil, da smo sami za vse to krivi, da si sami to delamo. Na spletu imate še ogromno o tem napisanega, mogoče boste lažje razumeli o čem vam govorim.