Posted on

Ali se želite naučiti tuji jezik, vendar se vam zdi, da vam bo to vzelo čisto preveč časa in truda? Če je vaš odgovor na to vprašanje da, potem imamo za vas rešitev. Obiščite karnion.si, kjer so vam na voljo tečaji tujih jezikov in imajo z učenjem že ogromno znanja in izkušenj.

Njihov tečaj angleščine ali pa če se izberete kateri drugi jezik,  poteka zelo hitro, saj je kar 4x hitrejši od ostalih klasičnih metod učenja. Za znanje tujega jezika ni dovolj le pogovor, vendar je zelo pomembno tudi poslušanje. In tako deluje tudi njihov tečaj angleščine, saj poteka v kombinaciji s poslušanjem v alfa stanju ter z individualnim pogovorom s profesorjem.

tečaj angleščine

Ali veste kaj točno je učenje v alfa stanju? Kot smo že rekli, gre za metodo, ki je zelo hitrejša od klasične metode, za knjigami. Pri tem učenju, si boste besede ter povedi zapomnili v dolgoročni spomni, kar pa pomeni, da si jih boste zapomnili za dlje časa in ne samo za en dan. Njihov tečaj angleščine poteka ponavadi po 4 ali pa 8 ur dnevno, priporočajo pa, da se 40 urni tečaj konča v 14 dneh, saj s tem dosežete maksimalni efekt. Preden boste začeli tečaj angleščine bodo preverili koliko že znate in vas glede na to primerno ocenili, na katero stopnjo spadate in če imate že malo večje znanje, vendar imate pa pri osnovah kakšne težave, lahko lahko tudi te zakrpajo in nato boste brez problemov šli na nadaljevalni.

Ker je tečaj angleščine nekaj, kar vam bo res pomagalo skozi celo življenje, vam priporočamo, da si preverite njihove ponudbe, saj se vam bodo z znanjem angleščine odprla vrata v svet. To pa zato, ker se angleščina vedno bolj širi po celem svetu in je že skoraj nuja, da jo poznate, posledično boste pa lahko dobili tudi boljšo službo.