Posted on
Tečaj francoščine za študente, zaposlene in podjetnike in za vse, ki bi radi znali enega največjih jezikov na svetu. Če vam je do zdaj učenje tujega jezika delalo preglavice, obstaja način, kako se temu izogniti, manj plačati in doseči resnično viden učinek. Že na prvi stopnji vam bo tečaj francoščine omogočil jasno razumevanje tega jezika in tudi že komunikacijo. Kako je to mogoče? S posebno metodo Karnion, ko se v sproščenem načinu učite izjemno pospešeno ter intenzivno, 8 ur na dan in 14 dni zaporedoma.

tečaj francoščine

Tečaj francoščine na zabaven in lahek način je seveda mogoč. To se doseže tako, da ste v alfa stanju, v katerem človek največ dojame in si takoj vse zapomni. To je precej sproščeno stanje med spanjem in budnostjo, ki ga poznamo iz vsakdanjega življenja, preden zaspimo ali se prebujamo. Učili se boste z maternim govorcem ter že po prvem tečaju začeli govoriti francosko. To je tečaj francoščine ali katerega koli drugega jezika, ki ga ne smete zamuditi.

Če ste začetnik ali pa že nekaj znate, v vsakem primeru vas bodo strokovnjaki najprej preizkusili, na katerem nivoju znanja ste. Od tam boste začeli tako, da boste najprej pokrpali luknje v znanju in nadaljevali naprej s te pozicije. Tako boste kar najhitreje prišli do višjih nivojev in boste tečaj francoščine opravili v rekordnem času.

Za enako znanje tujega jezika bi namesto nekaj tednov pri klasičnem učenju potrebovali eno leto ali več in bi moral odšteti res veliko denarja za vse tečaje, da pridete od konca. S tem edinstvenim tečajem pa boste prihranili na času in denarju.

Tečaj bo intenziven zgolj na začetku, nato pa boste nadaljevali sami, ker boste izgubili vse strahove in blokade pred tem, da bi govorili in komunicirali francosko v živo. To pa vas bo spodbudilo, da boste šli na še kakšen tečaj tujega jezika za zabavo ali iz potrebe.