Posted on

Na spletni strani https://unikatna-slovenija.si, vam ponujajo različno žensko in moško kolekcijo. Pri ženjsko kolekciji, vam podjetje Unikatna Slovenija ponuja veliko izbiro unikatnega slovenskega nakita. Njihove oblike so zelo različne, lahko jih kupite v obliki zvezde, metulja, itd., narejen je iz lesa. Njihova lahkotnost in minimalnost, se odražata kot lep in opazen modni dodatek. Narejen je iz učinkovitega in naravnega lesa, ki je človeku najbližji material. Unikatna Slovenija poleg ženskega nakita ponuja tudi lesena očala, ki so narejene z ročne izdelave, imajo 100% UVA in UVB zaščito, so tudi vodoodporna. Lahko jim kupite v različnih barvah. V prodaji pa imajo tudi beležke, z motivi, z črtanimi listi. Poleg beležk pa ima Unikatna Slovenija tudi 3D ogrlice, lahko jih dobite v obliki srca, z napisi, ali samo dekorativni obliki. Narejene so iz ameriškega oreha. Imajo pa tudi metuljčke, v različnih barvah, ter z različnimi vzorci. Njihovi uhani so lepega videza, lahko jih kupite v obliki rože, tačke, ptičke, itd.  Poleg uhanov imajo pa tudi obeske, ter viseče uhane. Poleg nakita imajo tudi magnete z različnimi mesti. Njihova prepoznavnost pa je po parfumih, ki so lepega vonja in so dolgo obstojni. Poleg parfumov, pa je Unikatna Slovenija znana tudi po ročnih urah, servirnih tehnikah, lepih torbicah in fotografijah.

unikatna-slovenijaMoška kolekcija ima zelo veliko izbiro metuljčkov, ki so lepega in modernega videza, so lep modni dodatek, ki ga lahko nosite kjerkoli, kadarkoli. Moški parfumi so zelo lepega vonja, katere lahko nosite vsak dan, zaradi njihovega božanskega in fantastičnega vonja.

Trgovina Unikatna Slovenija vam ponuja brezplačno pomoč, kjer vam lahko svetujejo, ter pomagajo pri iskanju, ter okusih, ki si jih želite kupiti. Vaša nakup je njihovi spletni strni je popolnoma varen. Tako boste lahko brez problema nakupovali, brez, da bi vas bilo strah za denar. Za nakup nad 50€ je dostava na vaš dom brezplačna. Za dodatne informacije pa lahko stopite v stik z njimi.