Posted on

Nekoč so na vsaki okni v hišah oziroma v stanovanjih bile zavese. Potem so ljudje malo zavese odstranili, niso bile več na oknih, saj so okna zamenjala druga razna senčila. Ampak zadnje čase se zavese vračajo, so postala nazaj hit na oknih. Nekateri imajo kratke zavese za okras, drugi spet, da jih sosedje ne gledajo in prav tako se dobijo temne zavese, ki jih zagrnemo ob večerih. Samo zaves ne moremo samo tako obesit na naša okna. Rabimo karnise, kar so danes kar drugačna od tistih nekoč, so bolj moderna. Karnise iz podjetja Zavese Daša so res nekaj posebnega, naredijo vam jih tudi po naročilu, več pa si preberite v nadaljevanju.

Kot sem že zgoraj omenila, danes so karnise čist drugačne od tistih, ki so jih uporabljali naši stari starši. So bolj kvalitetne ter seveda kar je najbolj pomembno so moderna. Lahko izbirate panelne ali aluminijaste karnise za zavese. Vse vam naredijo po naročilu, lahko pa pri njih izberete, če se vam katere prilagajajo. Preden naročite pri njih karnise, morate vedet kaj želite ter seveda kakšne dimenzije. Zato dobro premerite doma okna kako veliko karniso rabite za katero okno. Če kaj ne boste vedeli vam bodo pomagali ter vam prijazni svetovalci tudi svetovali.

karnise

Danes so karnise postale prav moderne, če lahko temu tako rečemo. Imate res veliko izbiro različnih vrst, barv, oblik, prav tako debelin in še se bi našlo. Na njihovi spletni strani podjetja Zavese Daša lahko ogromno najdete, prav tako najdete kontakt, da se z njimi vse dogovorite. Montaža je zelo enostavna, to lahko kasneje vse sami doma naredite. Namontirate jih lahko na steno nad oknom ali kar na strop. Vse je odvisno katere boste izbrali, prav tako katere zavese mislite obesit na vaša okna. Če ste v nakupu zaves za vaša okna, ne pozabite tudi na kvalitetne in moderne karnise.