Posted on

Opremljanje otroške sobe je pravi mali izziv, saj je potrebno biti pozoren na vrsto podrobnosti. Otroška soba mora biti lepa, funkcionalna, varna, svetla, prostorna in se mora prilagajati otrokovemu razvoju. Hkrati in predvsem pa mora biti všeč vašemu otroku. Zato vam bom v nadaljevanju olajšala ta izziv in vam predstavila Nidi otroške sobe po meri, podjetja Battistella. Stremijo k naravnim in igrivim konceptom otroški sob. Naravni koncept otroške sobe je predvsem v uporabi naravnih materialov, predvsem lesa. Hkrati pa so njihove otroške sobe prijazne do okolja, saj uporabljajo postopke, ki zmanjšujejo onesnaževanje okolja. Tekstil, ki ga uporabljajo preprečuje nastanek pršic in bakterij, zato so sobe primerne za alergike, hkrati pa se ves material lahko reciklira. Nidi otroške sobe po naročilu so unikatne, edinstvene, kakovostne in varne. V spletni trgovini Planet Plus pa lahko za svojo unikatno Nidi otroško sobico pošljete tudi povpraševanje in se dogovorite, kakšno vrsto otroške sobe po meri bi želeli imeti.

Nidi otroške sobe po meri tvorijo tri kolekcije: soft, graphic in woody. Prav vsaka je posebna na svoj lasten način, vse tri kolekcije pa nudijo vašemu otroku optimalen razvoj kreativnosti in kvaliteten prostor za igro in učenje. Če je vaš malček pravi mali slikar z artistično žilico, ki vam je porisal že vse stene, potem je Nidi graphic sobica, kot nalašč zanj. Tam bo lahko svojo domišljijo in ideje zlil na omare, ki so posebej zasnovane na način, da lahko otrok po njih riše, piše in briše. Woody otroške sobe po meri so še dodatno usmerjene k lesu, zato bodo primerne za vse malčke, ki se najraje potikajo zunaj v naravi. Sobica jim bo tako predstavljala pravi pobeg v naravo. Soft otroške sobice po meri pa se lahko pohvalijo s svojo mehkobo, čarobnostjo in lahkotnostjo. Glavni element sobe je puhasta postelja, na kateri bo vaš otrok mirno zaspal in se potopil v svoj sanjski svet.

Nidi otroške sobe po meri so tako idealne otroške sobice, ki so zasnovane za prav vsakega malčka. Njihova prednost je tudi v tem, da jih lahko po želji kombinirate, spreminjate in dopolnjujete z novimi elementi, s tem pa poskrbite, da bo sobica vašega malčka vedno optimalno poskrbela za vedno nove potrebe vašega odraščajočega otroka. Nidi otroške sobe po meri so popoln prostor za spanje, igro, odraščanje in učenje.