Posted on

Bambus vsi veste kaj je in kako izgleda. Ampak mislim pa, da niste vedeli, da obstajajo tudi sobni bambusi oziroma tako imenovani srečni bambus. To je sobna rastlina v lončku. Tako jo lahko imate notri v vašem domu. Je pa kot samo ime pove to rastlina, ki bi naj prinašala neko vrste srečo. Kupite si ga tudi vi in se prepričajte, če je so ti bambusi res srečni.

bambus

Bambusi vemo da so lepe rastline. Lahko jih imate kje veni na vrtu, obstajajo pa tudi sobni bambusi. Ti bi naj bi imeli tudi drugo ime, ki pa je srečni bambusi. Kakorkoli že rastlina kot sama vam bo zagotovo še kako všeč. Iz prostora v katerem jo boste imeli bo odganjala škodljive kemijske snovi. Naj bi pa ta bambus tudi prinašal neko pozitivno energijo. Zaradi tega si pa ljudje bambuse vedno pogosteje kupujejo za prostore. Se pa lahko te sobne bambuse postavi kar v vodo, tako da neka posebna in zahtevna nega ne bo potrebna. Sem pa prepričana, da boste tudi vi oboževali svoj sobni bambus, saj boste videli, da je to naravnost čudovita rastlina, ki ima res neko posebno energijo. Seveda pa bodite pozorni, da boste kupili lepo in pa tudi svežo rastlino.

Bambus je vedno pogostejša rastlina v hišah ali stanovanjih. Lahko jih imate v kateremkoli prostoru. Tukaj boste videli neko posebno energijo, ki v bistvu izhaja iz bambusa. Prav tako bo prostor z bambusom tudi očiščen škodljivih snovi, ki so mogoče v tistem prostoru. Prepričajte se tudi sami kakšna odlična rastlina je to. Boste videli, da ne boste imeli samo enega bambusa, ampak več le teh. seveda jih lahko kupite marsikje. Res super bambusi so pa v trgovini Jerihonska roža. Če boste zadovoljni z enim bambusom, si le kupite potem še kakšnega. Sem pa prepričana, da se bo to zgodilo.