Posted on

V večjih industrija, kjer pakirajo velike, ali pa male izdelke je zelo pomembno, da so pri transportu in shranjevanju dobro zaščiteni in ne pride do nobenih napak in poškodb. V takih primerih se jih večina odloči, da bo za varnost svoje izdelke zavila v folijo, kot je na primer mehurčkasta folija. Če vas zanima kaj kar ponuja mehurčkasta folija – cenik, uporaba, velikosti…, si lahko o tem preberete na spletni strani podjetja Kamm trade, saj ponujajo različne vrste folij in podobnih izdelkov. Za več informacij jih kontaktirajte, saj vam bodo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja.

mehurčkasta folija

Torej kot smo že omenili na začetku je mehurčkasta folija zelo dobra za shranjevanje izdelkov, da se ne poškodujejo. Med transportom se izdelki velikokrat premetavajo po tovornjaku, če niso dovolj dobro zavarovani. Glavne prednosti, ki jih zagotavlja še mehurčkasta folija so visoka fleksibilnost in odpornost, zelo majhna teža, zato ne vpliva pri stroških transporta, enostavna uporaba, zaščita pred umazanijo, primerna za recikliranje, shranjevanje in manipuliranje in tako naprej. Taka mehurčkasta folija je zelo enostavna za uporabo, saj jo lahko dobimo v različnih dimenzijah na rolah tako da se industrijske in domače v velikosti zelo razlikujejo.

V industriji je mehurčkasta folija veliko večja kakor pa folija za domačo uporabo. Pri njih je folija zelo velika in se lahko izdelke ovija tudi strojno, da se izognemo odpadnim materialom in je ob enem veliko hitreje kakor pa na roke. Na voljo imamo tudi več različnih vrst, kot je na primer mehurčkasta folija z majhnimi mehurčki ali pa tista ki ima zelo velike mehurčke. take velike mehurčke se včasih uporabi v paketih kjer je malo izdelkov in ta folija zapolni prostor, da se ti ne premetavajo po paketu in ostanejo na enem in istem mestu. Torej, če vas zanima še kaj vam bo podjetje Kamm trade z veseljem pomagal.